Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Καλη χρονια και καλες δουλειες κοντοχωριανε......







Μου πήρε χρόνο να ξετρυπώσω αυτή τη φωτογραφία από της τιμές στο υπαίθριο πάρκιν στο Πόρτο Κατσίκι. Ο τύπος είναι του χρηματιστηρίου οι τιμές αναγράφονται με κιμωλία σε μαύρο φόντο,ένεκα του ότι αλλάζουν σε ρυθμό καλαματιανού,και όπιον πάρει η μπάλα.

Μάλιστα, μετά από κάποιες ώρες μέσα στη κάψα του καλοκαιριού σε δρόμο φιδοδρομο, φτάνεις στη μαγευτική παραλία της Μεσογείου, και πρέπει να πληρώσεις 3 λίρες Αγγλίας.http://www.x-rates.com/cgi-bin/cgicalc.cgi?value=100&base=EUR

Φυσικά σου προσφέρει το σίγουρο ότι το αυτοκίνητο σου οταν το πάρεις θα είναι φούρνος μέσα από τον ήλιο, χώρος για ελεύθερο παρκάρισμα φυσικά και έχει φροντίσει να μην υπάρχει.

Ελα όμως που ο Ευρωπαίος με αυτά τα λεφτά βρίσκει αλλού και πολύ καλυτερα.Δηλαδη για ένα εσπρέσο μια και μισή λίρα στου διαόλου τη μανα με υποδομή τριτοκοσμική είναι για γέλια,γιατί τα κλάματα θα τα βάλουν σίγουρα αυτοί που νόμισαν ότι ένα κομμάτι γαλάζιου έγινε το Ελ Ντορατο, και θα σωθούν για δέκα γενιές.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 2009..

g vrettos είπε...

Xρονια μας καλα μιας και το ζητανε οι μερες.......http://www.youtube.com/watch?v=LbUrI2uypGw&eurl=http://prezatv.blogspot.com/search?q=