Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Ειμαστε ολοι μεταναστες



Δύο νεαροί αγρότες χτύπησαν, έδεσαν και έσυραν με το μηχανάκι τους μετανάστες, ισχυριζόμενοι ότι προσπάθησαν να τους κλέψουν τρία αρνιά από τη στάνη τους.
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς» του Πύργου, «οι αγρότες της περιοχής πήραν τον νόμο στα χέρια τους και αποφάσισαν να τιμωρήσουν με τον δικό τους, απάνθρωπο τρόπο, οικονομικούς μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Τους γρονθοκόπησαν, στη συνέχεια τους έδεσαν στο δίκυκλο και τους έσυραν σαν ζώα στο κέντρο του χωριού για παραδειγματισμό, επειδή το τελευταίο δεκαήμερο φέρεται να είχαν αφαιρέσει αιγοπρόβατα από το αγρόκτημά τους. Οι κλοπές ωστόσο ουδέποτε είχαν δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές».
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1025389&lngDtrID=244
Είναι προφανές ότι οι δυο που πήραν το νόμο στα χέρια τους δεν εκφράζουν τα αισθήματα του φιλόξενου ελληνικού λαού. Πρέπει λοιπόν να τιμωρηθούν με την βαρύτερη των ποινών και για τον επιπλέον λόγο ότι η αποτρόπαιη πράξη τους λειτουργεί προβοκατόρικα σε μια ευαίσθητη περίοδο κοινωνικών αναταραχών εξαιτίας του τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: