Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

O Κοροβεσης χασικλης??????







Όποιος είδε το mega με τον Δ.Τάκη κατάλαβε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Λεβέντης που είναι και γιατρός(το επισήμανε) άφησε ΣΑΦΕΙΣ αιχμές ότι ο Περικλής Κοροβέσης είναι υπό την επήρεια ινδικής κάνναβης(χασίς) στην βουλή και μάλιστα κάποιες φορές...

μπερδεύεται και ψηφίζει άλλο κόμμα στις ψηφοφορίες.
"Είμαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρός. Τα λέω με όλη την ευθύνη των λόγων μου ότι βρίσκεται σε κατάσταση ευφορίας" είπε ο Θ.Λεβεντης, και εκεί πετάχτηκε η ...θιγμένη Χ.Κοραή να στηρίξει τον φίλο της δημοσιογράφο λέγοντας ότι είναι προσωπικοί χαρακτηρισμοί.

Και τι έγινε ρε συ Κοραή αν είναι προσωπικοί οι χαρακτηρισμοί;
Εμενα με ενδιαφέρει αν είναι αληθινοί.
Τώρα αν ένας βουλευτής είναι χασικλής και σένα δεν σε ενδιαφέρει είναι πρόβλημα σου, αλλά ο κόσμος πρέπει να μάθει και να αποφασίσει.

3 σχόλια:

hackaday είπε...

Άσ' τα να πάνε... Ο καθένας ότι του κατέβει λέει και κάνει στη βουλή...

skaros είπε...

Λες αυτό να εξηγεί και τα όσα λέει, ότι δηλαδή: «(...) το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα ύστερα από τις πληροφορίες που έχουμε, το έχει γράψει και ο Νέτας και ο Μπέης στην "Ελευθεροτυπία" είναι μέσα και ΚΚΕ και ΣΥΝ, στην κυβέρνηση Τζανετάκη και αυτά τα δύο κόμματα δεν έχουν αντιδράσει. Άρα, λοιπόν, πρόκειται για μία διαφθορά όλου του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς είναι μέσα και η αριστερά (...)» Κι αν είναι έτσι και τα λέει υπό την επήρεια χασίς συχωριέται εν μέρει, αν όμως τα λέει προβοκατόρικα, εν διατεταγμένη υπηρεσία, είναι ασυγχώρητος...

g vrettos είπε...

To οτι λεει και οτι κανει,με επηρεια η οχι,δεν αλλαζει τα δεδομενα, αριστερουλης του κ..... που εξαργυρωνει τη δημοκρατικοτιτα του, με τη βουλευτικη του ιδιοτητα.
Δυστυχως ειναι στη πλειοψηφια τους, οι αριστεροι με δεξιες,τσεπες.Εξαργυρονοντας το εφαπαξ του αγωνιστη....
Θυμισου τη εγραφε ο Μ.Θ.....ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ...Και ο Αντρεας με πιο σχηματισμο εγκατελειψε τη πολιτικη???
Λογω του οτι τον καλεσε ο στραταρχης......