Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Welcome to Mykonos Island, Greece



Και ομως μπορούμε να πάρουμε τη πρόκριση. Οχι σαν ....λεφτα υπάρχουν..ούτε σαν... θα πατάξουμε τους νταβατζήδες.....Απλά με δημοκρατικές διαδικασίες από το λαό για το λαό με περισσό αέρα
Κερδίζουμε τη Νιγηρία με ένα μηδέν με ανάποδο ψαλίδι του Nίνη στο 8΄ και παίζοντας ένα καταπληκτικό ταμπούρι (σύστημα Χάνι της Γραβιάς) στα υπόλοιπα 82 λεπτά.
Η Αργεντινή κάνει σκόνη τη Νότιο Κορέα με 8-0.
Τελευταία αγωνιστική η Νιγηρία κερδίζει την Νότια Κορέα και εμείς θέλουμε ένα βαθμό για να περάσουμε στην επόμενη φάση, καθώς ισοβαθμούμε με Νιγηρία και Κορέα.
Η ομάδα του Ντιέγκο μας τον δίνει απλόχερα, ως μικρή κίνηση συμπάθειας στον σκληρά δοκιμαζόμενο από το IMF ελληνικό λαό.
Γιατί οι Αργεντινοί εκτός από μπάλα ξέρουν και από κωλοσκόπιση μηχανισμού στήριξης…
Και ενώ το ματς κυλά στα ήρεμα νερά του 0-0, ο Μέσι στο 89΄ξεχνιέται, περνά όλη την άμυνα και αφήνει τη μπάλα στο πλεκτό.
Οι Νιγηριανοί πανηγυρίζουν καθώς την ίδια ώρα ρίχνουν 4 στην Κορέα και περνάνε αυτοί.
Ο Μαραντόνα χτυπιέται, δίνει εντολές να τραβηχτούν όλοι οι παίκτες στο πλάι και έτσι τά παλληκάρια του Οττο οδηγούν το τόπι αργά και βασανιστικά στα δίχτυα.
Η FIFA διατάζει έρευνα, οι Νιγηριανοί απειλούν να αποσύρουν τους ψηφοφόρους τους από την Ελλάδα και να κάνουν ανατίμηση στα sd της κάθε εγχώριας Τζούλιας.
Kαι ο Ντιεγκίτο, με αέρα σημαδεμένου με Αλ Πατσίνο,τους δείχνει από την τρόικα το μακρύτερο…



Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερααααααααααααα

Δεν υπάρχουν σχόλια: