Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στελιάρια και στελιάρια www. minedu.gr

Υπάρχει και περίπτωση κάποιου που μπήκε με 868 μόρια, δηλαδή (υπολογίζοντας και τα προφορικά) έγραψε στις πανελλήνιες 0,3 (στα 20) σε κάθε μάθημα, δηλαδή από ολόλευκη κόλα ως αντιγραφή 2-3 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. . Εδώ θα βρείτε τις βαθμολογίες πρώτου - τελευταίου κάθε σχολής : http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8864:e-24-&catid=228:2009-12-01-11-41-55&Itemid=806
Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν

Στα παιδιά αυτά που τόσο κουράστηκαν να μπουν στο ΤΕΙ Μελλοντικής ανεργίας στη Κάτω Ραχούλα, αλλά τώρα θα αμειφθούν καθώς τα μπαράκια και τα σκυλάδικα τους περιμένουν.
Στους γονείς αυτών των παιδιών που καμαρώνουν για τους "φοιτητές" τους και θα σκάνε 1000 ευρώπουλα το μήνα, αλλά σε 2-3 χρονάκια θα ανακαλύψουν ότι τα καμάρια τους (εκτός από την εγγραφή) ουδόλως πάτησαν στη σχολή τους και φυσικά κανένα μάθημα ποτέ δεν πέρασαν.
Στους καθηγητές των λυκείων που τους έδωσαν δώρο (κάτι σαν τις DVD σε κυριακατικη φυλαδα) το απολυτήριο με βαθμό 9,5 για να τους ξεφορτωθούν.
Στους κατοίκους της Κάτω Ραχουλας που οι επιχειρήσεις τους (μπαράκια, δωμάτια, σκυλάδικα κλπ) θα πάνε τώρα καλά.
Στους καθηγητές του ΤΕΙ Μελλοντικής ανεργίας που δεν θα κλείσει το μαγαζί τους.
Στους Έλληνες φορολογούμενους που πληρώνουν αδρά τη λειτουργία και διατήρηση ΤΕΙ φαντασμάτων με φοιτητές τουρίστες.
Στα κόμματα και τις οργανώσεις που έκαναν τη βάση του "10" σημαία στους αγώνες τους για τη βελτίωση της παιδείας στη χώρα μας.
Στα ΜΜΕ που τώρα μας πιπιλίζουν τη φετεινή αύξηση του αριθμού των φοιτητών.

Σε όσους με οποιοδήποτε τρόπο ήταν υπέρ της κατάργησης της βάσης του "10".
Και η σελίδα της Αννουλας είναι http://www.minedu.gr/ (ministry education). Κρίμα που δεν την ονόμασε ΜΙΝΑRU GR με βάση τη τοπική διάλεκτο της Πάτρας για να καταλάβει και ο κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: