Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Mιά καμαριέρα θα μας σώσει...Όπου στρωσ’, το καν’!

Μια καθαρίστρια τα βάζει με τον Σοσιαλιστή Στρος Καν κατηγορόντας τον για βιασμό (σοδομισμό).
Ένα ολόκληρος Ελληνικός λαός ακόμη κοιμάται και συνεχίζουν να τον βιάζουν οι Σοσιαλιστές και φίλοι του Στρος Καν


Ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνελήφθη από τις αρχές της Νέας Υόρκης στο αεροδρόμιο John F. Kennedy λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Air France με κατεύθυνση το Παρίσι. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν σεξουαλική επίθεση σε μία καμαριέρα σε ξενοδοχείο της πλατείας Times Square όπου διέμενε.

Tον Οκτώβριο του 2008 ο Στρος-Καν είχε ζητήσει συγγνώμη για ένα «σφάλμα κρίσεως» που διέπραξε στη σχέση του με μια υφισταμένη του, αλλά επέμεινε πως δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε καταχράσθηκε τη θέση του, κάτι στο οποίο κατέληξε και εσωτερική έρευνα από επιτροπή του διεθνούς οικονομικού οργανισμού.

Είχε απολογηθεί στους εργαζόμενους στο Ταμείο, τη γυναίκα με την οποία είχε τη σχέση, Πιρόσκα Νάγκι, πρώην επικεφαλής της διεύθυνσης Αφρικής του ΔΝΤ, καθώς και στη σύζυγό του, τη γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ.

Ο Στρος-Καν επρόκειτο να λάβει μέρος την Δευτέρα στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών των χωρών-μελών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και να εκφωνήσει ομιλία στο 12ο οικονομικό φόρουμ που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

1 σχόλιο:

Mary Ka είπε...

Οι ερωτύλοι Γάλλοι δεν σταματούν πουθενά, είτε πρόκειται για γυναίκες , είτε για χώρες.