Τρίτη 4 Μαρτίου 2008


Η διά νόμου καθολική απαγόρευση του καπνίσματος έπεσε «βαριά» στο στομάχι Γερμανού ταβερνιάρη, ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να αποδεχθεί την επιβολή της στην επιχείρησή του.


Γι' αυτό και αναζήτησε τρόπο διαφυγής: επινόησε, λοιπόν, μια καινούργια θρησκεία, το τελετουργικό της οποίας απαιτεί κάπνισμα και προχώρησε στα περαιτέρω.


Κατάθεση σχετικών δικαιολογητικών στις αρμόδιες αρχές του Σλέσβιχ Χολστάιν, όπου βρίσκεται η ταβέρνα του, ώστε να εξασφαλίσει την άδεια λειτουργίας της νεότευκτης εκκλησίας του, πια, και ουχί ταβέρνας.


Η επιχειρηματολογία του περί του νέου θρησκευτικού δόγματος είναι ακράδαντη: στο καθολικό τελετουργικό, διατείνεται, καίνε λιβάνια, στο βουδιστικό κεριά, εμείς θα καπνίζουμε τσιγάρα. Έτσι και οι θαμώνες δεν θα χαθούν κι εκείνος θα συνεχίσει τη δουλειά και την αγαπημένη του... κακή συνήθεια και θα είναι εντάξει με το γράμμα του νόμου.

2 σχόλια:

nellinezi είπε...

Καλόοοοοοοςς!! Ο ταβερνιάρης!! Αν και πλέον είμαι μη καπνίστρια, δεν μπορώ παρά να θαυμάσω το σατανικό τρόπο σκέψης του ταβερνιάρη!! :D :D


Kαλημέρα! ( ...κι ας μη με πιστεύεις! ) :))

Υ.Γ τα τραγούδια σου είναι πολύ καλά! Κι εκείνα με τον Ξυλούρη , είχα πάθει πλάκα! ;

Laplace είπε...

χαχαχα απιστευτο!που το ανακαλυψες ρε μαγκα?χαχαχα