Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Κλείνει αιφνιδιαστικά η Βουλή !!!





Παραγράφονται όλα τα σκάνδαλα





ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρθρο 120

…Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

3 σχόλια:

nikitas είπε...

Η τήρηση του παρόντος συντάγματος ...
το ακροτελεύτιο άρθρο, που στο σύνταγμα του 1952 είχε τον αριθμό 114. [από κει και το σύνθημα στη δεκαετία του '60 ]

Αλήθεια οι βουλευτές και οι κυβερνώντες, το ... ξέρουν;

g vrettos είπε...

Προφανος το εχουν γραμενο στα καινουργια τους timberland.

skaros είπε...

Σχολιάζοντας το προεδρικό διάταγμα για τη λήξη των εργασιών της τρέχουσας Συνόδου της Βουλής, ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, από τη Γερμανία όπου βρίσκεται, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Ήταν κυριολεκτικά ενέργεια αιφνιδιαστική, που τουλάχιστον από την εικόνα που έχω, πιστεύω ότι αιφνιδίασε και την ίδια την κυβέρνηση.
Πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι για αυτό, ότι αυτή η επιλογή υπηρετεί την παραγραφή σκανδάλων, διότι ότι σκάνδαλα έχουν γίνει μέχρι το 2007 τελειώνουν, έχουν παραγραφεί.
Παράλληλα κάλεσε "τον ελληνικό λαό να μην παραγράψει στη συνείδησή του ούτε τα σκάνδαλα, ούτε τις αιτίες των σκανδάλων και τις ευθύνες γενικότερα των κομμάτων εξουσίας για τα προβλήματα που υπάρχουν και για αυτή τη σαπίλα, η οποία απλώνεται όλο και πιο πολύ.
Να μην πάει κάτω», κατέληξε.