Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Της Αγιας Ναπας το καγκελο



Οι φωτογραφίες που λήφθηκαν σε νυκτερινή κρουαζιέρα που διενεργείται από πλοιάριο στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, παρουσιάζουν όργια με δεκάδες νεαρούς και νεαρές. Οι διοργανωτές των «αχαλίνωτων parties» με 50 ευρώ δίνουν την «ευκαιρία» σε νεαρούς τουρίστες, κυρίως Βρετανούς και Σκανδιναβούς, να ζήσουν μιαν «ανεπανάληπτη εμπειρία» με πολύ αλκοόλ και σεξ. Τα πλοιάρια ξεκινάνε κάθε βράδυ από την Αγία Νάπα γεμάτα με τουρίστες και μετατρέπονται σε πλωτή disco. Μετά το χορό, και αφού έχει καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα αμφιβόλου ποιότητας αλκοολούχων ποτών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αντρικό στριπτίζ από γυμνασμένους νεαρούς, διαγωνισμούς στοματικού σεξ από δεσποινίδες και κυρίους (εναλλάξ), ομαδικό σεξ και διάφορα άλλα.

Σιγά την ανακάλυψη θα μου πείτε. Από τα Μάλλια μέχρι την Κέρκυρα τα ίδια γίνονται κάθε χρόνο αλλά κανείς δεν επεμβαίνει, επειδή κανείς δεν θέλει να πλήξει την τουριστική κίνηση.

Και βέβαια αν δεν τους ποτίζουν ναρκωτικά, ή «μπόμπες», ο καθένας δικαιούται να κάνει ό, τι θέλει.

Εμείς πάντως διαμαρτυρόμεθα που από τα parties αυτά αποκλείονται Ελλαδίτες και Κύπριοι δια ροπάλου. Τι απαράδεκτες διακρίσεις είναι αυτές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: