Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Αλεξ. Δικαιοσύνη των πλουσίων

Δύο ήταν όλοι κι όλοι οι θεράποντες της Θέμιδας στην έδρα. Άκουσαν 101 μάρτυρες σε 48 συνεδριάσεις, ανέγνωσαν περισσότερες από 9.000 σελίδες κι όταν έφθασε η ώρα να καταλήξουν, διαφώνησαν μετωπικά : Δεν αποδείχθηκε θάνατος, αγόρευσε ο Εισαγγελικός λειτουργός. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος αποφάνθηκε αυθεντικά η έδρα.
Ναι είμαστε εδώ άνθρωποι, με συναισθήματα και αισθήματα
Μεγαλώνουμε παιδιά για να έχουν μέλλον αλλά οι υποκριτές που είναι στο πόστο της δικαιοσύνης γονατισμένοι από το βάρος της διαφθοράς θέλουν να μου πουν ότι όλα είναι καλά.
Σοβαρότατες αιχμές κατά της Δικαιοσύνης άφησε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιτζής, κάνοντας λόγο για απίστευτες ολιγωρίες αλλά και για «ανεξήγητες αποφάσεις» !
Ερωτηθείς για την έκδοση απαλλακτικών βουλευμάτων επωνύμων απάντησε: «Έχετε δει κανέναν επώνυμο να δικάζεται από την σωρεία των καταγγελιών»
ΟΧΙ κ. κοιλαράς εισαγγελέα όχι ανοργασμική διεφθαρμένη κυρία δικαστίνα τίποτα δεν είναι καλά όλα τα ψέματα σας έχουν τον αντίκτυπο τους στο κόσμο μας σεις είστε πάνω από όλα ,σε εσάς που οι οι νόμοι μπροστά σας μας γονατίζουν ,εσείς οι τιποτένιοι, και βρόμικοι άνθρωποι που σκοπός σας είναι ανίερος παίστε μου για δικαιοσύνη.

Όταν το κοινό έγκλημα αλωνίζει εσείς τιποτένια ανθρωπάκια θα κάνετε τη διαφορά.
Και μετά ο βουβός πόνος http://natela-veria-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: