Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Αλεξ. Δικαιοσύνη των πλουσίων

Δύο ήταν όλοι κι όλοι οι θεράποντες της Θέμιδας στην έδρα. Άκουσαν 101 μάρτυρες σε 48 συνεδριάσεις, ανέγνωσαν περισσότερες από 9.000 σελίδες κι όταν έφθασε η ώρα να καταλήξουν, διαφώνησαν μετωπικά : Δεν αποδείχθηκε θάνατος, αγόρευσε ο Εισαγγελικός λειτουργός. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος αποφάνθηκε αυθεντικά η έδρα.
Ναι είμαστε εδώ άνθρωποι, με συναισθήματα και αισθήματα
Μεγαλώνουμε παιδιά για να έχουν μέλλον αλλά οι υποκριτές που είναι στο πόστο της δικαιοσύνης γονατισμένοι από το βάρος της διαφθοράς θέλουν να μου πουν ότι όλα είναι καλά.
Σοβαρότατες αιχμές κατά της Δικαιοσύνης άφησε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιτζής, κάνοντας λόγο για απίστευτες ολιγωρίες αλλά και για «ανεξήγητες αποφάσεις» !
Ερωτηθείς για την έκδοση απαλλακτικών βουλευμάτων επωνύμων απάντησε: «Έχετε δει κανέναν επώνυμο να δικάζεται από την σωρεία των καταγγελιών»
ΟΧΙ κ. κοιλαράς εισαγγελέα όχι ανοργασμική διεφθαρμένη κυρία δικαστίνα τίποτα δεν είναι καλά όλα τα ψέματα σας έχουν τον αντίκτυπο τους στο κόσμο μας σεις είστε πάνω από όλα ,σε εσάς που οι οι νόμοι μπροστά σας μας γονατίζουν ,εσείς οι τιποτένιοι, και βρόμικοι άνθρωποι που σκοπός σας είναι ανίερος παίστε μου για δικαιοσύνη.

Όταν το κοινό έγκλημα αλωνίζει εσείς τιποτένια ανθρωπάκια θα κάνετε τη διαφορά.
Και μετά ο βουβός πόνος http://natela-veria-gr.blogspot.com/

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

“Αριστερά”: το διαβατήριο που σε πάει παντού

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.O κ. Κωνσταντόπουλος, που έχει αποσυρθεί από το 2004 από την κεντρική πολιτική σκηνή, αποτελεί προσωπική επιλογή του Γ. Βαρδινογιάννη.Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού ο Νίκος Κωνσταντόπουλος έκανε λόγο για εξυγίανση του ποδοσφαίρου,. Παράλληλα τόνισε ότι για να συνεχίσει η ομάδα στις επιτυχίες θα πρέπει να υπάρχει συλλογικότητα και ενότητα.
Στην αρχη ο τζιγκερ σκεφτοταν να βαλει προεδρο τον κυρκο….αλλα μετα θυμηθηκε πως τον περναγε στο ραλυ και προτιμησε τον Κωνσταντοπουλο….Ευτυχώς τώρα με τον Κωνσταντόπουλο θα προστατευθούν και οι κορμοράνοι του Βοτανικού.
Kαι χιλιάδες φίλοι μόλις δουν Τριφύλλι ζήτω λένε ο Συνασπισμός.
ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Στον Ολυμπιακό ακούγεται πως ο Μαρινάκης δυσκολεύεταινα επιλέξει αναμεσα σε Αλαβάνο και Παφίλη…
Kαι έτσι ιδρύθηκε ο Παναθηναϊκός της Αριστεράς και της Προόδου…..
Απίστευτο κι όμως αληθινό το πως το απόλυτο κεφάλαιο διορίζει σε μια επιχείρηση του έναν αριστερό αρχηγό κόμματος!

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Dank Deutsch


Αυτοπροτάθηκε στην Εθνική, πήρε τον Τοπαλίδη μέσω βιογραφικού και ξεκίνησε. Στο πρώτο του παιχνίδι τρώει 5 από τη Φινλανδία, αρχίζει την εκκαθάριση, πείθει τον Ντέμη να γυρίσει στην Εθνική και σε ένα μήνα παίρνει 2-2 εκτός από τους Άγγλους, σε ένα ματς που μπορούσε να το κερδίσει. Ο απλός παρατηρητής κατάλαβε τότε ότι κάτι αλλάζει στην Εθνική.
Στην ξιπασμένη και νεόπλουτη με δανεικά ελληνική κοινωνία του 2004 κάποιος μιλάει για ηθική:Μετά τον θρίαμβο του 2004 αρνείται ευγενικά τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας, όπως αρνείται και να την αφήσει για την Εθνική Γερμανίας, στην οποία τον έχει καλέσει δημόσια να αναλάβει ο Franz Beckenbauer. «θα ήταν ανήθικο να αφήσω τώρα τους Έλληνες», λέει. Και αντί να γυρίσει στη Γερμανία να ετοιμάσει μια ομάδα για το Μουντιάλ του 2006 χωρίς προκριματικά, ή να εξαργυρώσει την επιτυχία με ένα μυθικό συμβόλαιο σε τριτοκοσμική χώρα, βολοδέρνει στην καθ΄ ημάς Ανατολή και χάνει την πρόκριση στις λεπτομέρειες και κυρίως επειδή έχασε στην Αλβανία την πρώτη αγωνιστική, με μια ντουζίνα χαμένες ευκαιρίες.
Ο …κανονικός βασιλιάς Όθωνας έφυγε στις 23/10/1862 αφού προηγουμένως είχαν εκδηλωθεί ανταρσίες. Όταν επέστρεψε εσπευσμένα από την περιοδεία του στις επαρχίες με το πλοίο Αμαλία στον Πειραιά έκανε μεταβολή και έφυγε μες τη νύχτα, δεν ξεμπάρκαρε να εξαντλήσει τίς πιθανότητες παραμονής του στη βασιλεία.
Ο δικός μας Όθωνας, ο Ρεχάγκελ,ήθελε να μείνει και έμεινε. Δραπέτευσε από την «Αγία Ελένη» που θέλαμε να τον στείλουμε και γύρισε για το ρέκβιεμ.
Μόνο που αυτό αργούσε 4 χρόνια.
Ενδιάμεσα θα οδηγήσει μια πολύ ανανεωμένη Εθνική στα γήπεδα της Αυστρίας για το ευρωπαϊκό του 2008 και μέσω Ουκρανίας θα πάει στο δικό του όμορφο Βατερλό, στη Νότια Αφρική, με την αρμάδα του Μέσι απέναντι του.
Απέναντι της θα παρατάξει μια ομάδα με 4 σέντερ μπακ, ταμπουρωμένη μεν, αλλά ποδοσφαιρική ομάδα, όχι ομάδα μπράβων της παραλιακής, ότι είχε μείνει από την «παλιά φρουρά» και κάποιους νέους που γουστάρει.
Στο 70¨θα πετάξει το μπουφάν στον πάγκο και θα πέσει μαχόμενος.


Σε ευχαριστω Γερμανέ.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ιστορίες μέ λακκούβες


Λακκούβα ν.1 αφιερωμένη στον αγαπητό μου ξάδερφο και τοπικό άρχοντα εδώ και 4 χρόνια του τόπου μας. Θυμάσαι ξάδερφε μια βραδιά που ζήτησες τη ψήφο μου τι σου ζήτησα, να βουλώσετε αυτές της λακουβιτσες τότε,τώρα έγιναν και αυτές πιο αξιοπρεπείς με συνδρομή συνεργείου αν της συναντήσεις.
Από τότε μέχρι τώρα συνέχιζες το δούλεμα ότι, ναι θα γίνει,το δρομολόγησε,συνάντησα το νομάρχη ....Και οι λακκούβες εκεί γάτες εφτάψυχες πίστεψα ότι δεν σε βάζουν από κουβέντα έχεις βλέπεις και το προνόμιο να είσαι ο μοναδικός και τελευταίος τοπικός άρχοντας που έχει λακκούβες και έξω από τη πόρτα του σπιτιού του.
Όταν πήγα στον αντιδήμαρχο πάλι για τη λακκούβα ν.1 μου απάντησε .Να την εντοπίσουμε και θα την φτιάξουμε ,του είπα ότι είναι μια λακκούβα στη συγκεκριμένη θέση και όχι υποβρύχιο να θέλει εντοπισμό.
Άξιοι και οι δυο σας γαλαζοπράσινο άρχοντοι,σε λίγο πάλι θα με ξαναβρείτε έρχεται ο Αρμαγεδδών με όνομα Καλλικράτης
Εδώ θα είμαι να ξανακούσω τα παραμύθια σας.


Λακκούβα ν.2 στον ίδιο άξονα Νικιανα Αλέξανδρου με διαφορά 100 μέτρα από την παραπάνω ξαδέρφη της. Αφιερωμένη στους αγαπητούς φίλους που άρπαξαν την ευκαιρία να γίνουν και αυτοί ενημερωτικά μπλογκς,κακούργα τεχνολογία,ο καθένας με το δικό του αυτοσκοπό. http://mylefkada.gr/eidhseis/nea/2350-psaras.html Φίλε Νικόλα ελπίζω και σου εύχομαι να μην πέσεις ποτέ στη συγκεκριμένη λακκούβα γιατί θα πας για ψαλίδια,σίγουρα δεν την πρόσεξες όσες φορές ανεβοκατέβαινες στο χωριό???
http://www.kolivas.de/?page_id=29337 Φίλε και κοντοχωριανέ στη πορεία μας είναι η παραπάνω,αρκετές φορές σου υπενθύμισα το χάλι του δρόμου μας αλλά εσύ βλέπεις τώρα με την πρωτιά που έχεις σε επισκεψιμοτητα έχεις άλλες προτεραιότητες
Τα προβλήματα της εργατικής τάξης δεν έχουν προτεραιότητα την λακκούβα,το είπε και ο ΚαρλΜαρξ στο Κεφάλαιο, τόμος 34 κ.Ζ παράγραφος Ψ. Ελα όμως που οι ρημαδες είναι κάθε φορά μέσα στα πόδια μας στο ξεχασμένο δρόμο για τη Σκαλοθυριδα.


Και η τελευταία αφιερωμένη στο φρέσκο πρόεδρο του συλλόγου του χωριού μας έτσι μια υπενθύμιση ότι στη τέχνη η λακκούβα είναι το άτεχνο ημιτόνιο στη παρτιτούρα για έγχορδα Και εκεί σου θύμισα το θέμα ,ότι για να πάνε στο «Είδαν τα μάτια μας Γιορτές» πρέπει να περάσουν τη λακκούβα.

Και τη παραπάνω καλός κακός την περνάς τη λακκούβα της συνήθειας και του ωχ αδερφισμου που μας έφερε σε αυτή τη θέση ,πως την περνάς???