Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

the grande bourdelo -ΣΟΥΛΑ-





Μετά την ομάδα από τον Παλιόπυργο Τρικάλων που έσπασε τα ταμπού με χορηγό στην φανέλα γραφείο τελετών, άλλη μια ομάδα της Θεσσαλίας ξαφνιάζει καθώς επέλεξε για χορηγό έναν οίκο ανοχής.
Ταράζει τα νερά ο Βουκεφάλας στη Λαρισα, καθώς η διοίκηση του σωματείου έκλεισε συμφωνία χορηγίας με τον οίκο ανοχής «Σούλα» τον οποίο και διαφημίζει στη φανέλα του. Είναι πρόσφατη άλλωστε η τοποθέτηση του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Μπατζιόλα, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε: «ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Μέσα στη χρονιά είναι τα ωραία»...
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οίκος εποχής Σούλα εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι από την Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ η ιδιοκτήτριά του η κυρία Σούλα, όπως την αποκαλούν έχει προχωρήσει και κατά το παρελθόν σε άλλου είδους κινήσεις - διαφημίσεις των παροχών του οίκου της, αλλά δείχνει πλέον να μπαίνει για τα καλά και στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Απο http://www.thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13972:larisa-voukefalas-oikos-anoxis&catid=40:strange&Itemid=57
Το να βάζει η τσατσά το όνομά της στη φανέλα της ομάδας είναι φυσιολογικό.
Αφύσικο θα ήταν ο χορηγός να απαιτούσε και να επετύγχανε μεθοδικά να ταυτιστεί το όνομα και η ομάδα με τον ίδιο, καθιστώντας θολό και ασαφές το πού τελειώνει η έννοια του χορηγού και πού αρχίζει η αντίστοιχη του χορηγούμενου.